Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5671 niezalogowanych)
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
No tak , nawet jeden moj znajomy taka prowadzil ale po paru wizytach stwierdzil ze nie bedzie pozyczac wiekszych ilosci bo za szybko sie je "zwraca"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

najlepiej to pożyczać bezzwrotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Przepraszam byłem trochę zajety ostatnio.
Byłem na Holmenkollen.Wiecie Małysz ,Kowalczyk.I do dziś nie mogłem dojść do siebie.
Nie ,oczywiście atmosfera świetna,wspaniale,był doping,rywalizacja,adrenalina w powietrzu,ok 26000 ludzi,nie w kij dmuchał.

A teraz chciałbym coś o książkach.Zoładkowa czysta - czytałem.Wyborowa - też,Żubrówka- to z tych ulubionych.
Co one mają ze sobą wspulnego?. - 42 %
A ja już od ok roku nie kupuję polskiej wódki.Wybrałem Kalinkę.Ruski wynalazek ,ale obecnie na norweskiej wodzie,produkowany w norwegii.Nigdy nie miałem po niej kaca.Najtańsza wódka w vinnmonopole.173 kr za 0,5 l /37,5%.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
37,5 ?????????
to ci wchodzi jak woda
spróbuj szwedzkiej 60 procent , oni to nazywają spirytus
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
60% ?? Obok spirytusu to nawet nie stało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
szwedzi to taki śmieszny naród
troche z nich drwiłem jak opowiadali że z polski przywieżli lepszy............98 procent
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Harry,no tak Ty byłeś chyba w Szwecji.Harry to jest temat rzeka.Procenty,producenty,pojemności,jakości.Koneserzy,amatorzy,seniorzy.K...a nie wiem jak to sie pisze,konesery,seniory,amatory.To już nie ma znaczenia.

Powiedz mi o co chodzi z tymi procentami?
W Polsce jest 42 a w norwegii 37,5.Dlaczego norwegowie zmniejszyli stężenie alkoholu w alkoholu?.
Z czym jest to związane,czy norwedzy mają słabsze żołądki.A może większe wypijają ilości alkoholu od Polaków i dlatego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:
Harry,no tak Ty byłeś chyba w Szwecji.Harry to jest temat rzeka.Procenty,producenty,pojemności,jakości.Koneserzy,amatorzy,seniorzy.K...a nie wiem jak to sie pisze,konesery,seniory,amatory.To już nie ma znaczenia.

Powiedz mi o co chodzi z tymi procentami?
W Polsce jest 42 a w norwegii 37,5.Dlaczego norwegowie zmniejszyli stężenie alkoholu w alkoholu?.
Z czym jest to związane,czy norwedzy mają słabsze żołądki.A może większe wypijają ilości alkoholu od Polaków i dlatego.

W Norwegii jest 37,5 bo jest to proporcjonalnie do przepracowanych godzin w tygodniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
OOO dobre.Zgadza się.A może? a może o to im chodziło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no jak to dlaczego???
jak by w polsce było 37,5 to w końcu prawie każdy miałby destylator w domu żeby zwiększyć stężenie , no bo wode będziesz pił
a tutejsi 37,5 muszą przepijać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok